Rovi's Restaurant & Bar

Blog

Bauturi de Iarna 2015

Posted on

Bauturi-de-iarna-2014-net-3 Bauturi-de-iarna-2014-net-2

Meniul-Zilei-rovis

Meniul zilei

Posted on

Ce mai mănânc astăzi? Cu siguranță că ai avut măcar o zi în care să te fi întrebat acest lucru. Noi am rezolvat problema cu meniul zilei de la Rovi’s.

Read more

sarbatori fericite

Sarbatori Fericite si un An Nou plin de belsug!

Posted on

Dragă prieten Rovi’s,

Sărbătorile de iarna sunt pentru cei mai mulți dintre noi una dintre cele mai frumoase perioade din an. Cu nostalgii și cu speranțe, cu evaluări și cu planuri, zilele de Crăciun și Anul Nou ne aștern în suflet pace, liniște și bunătate, mai multă iertare și mai multă bună dispoziție, grijă pentru cei dragi și pentru lumea largă și un plus de plăcere în micile detalii care fac diferența.

Read more

meniul fresh and healthy

Meniul Healthy and Fresh

Posted on

Fresh & Healthy sau Proaspăt și Sănătos – alege-ți combinația care îți place cel mai mult pentru o viață sănătoasă și admiratori cu grămada! Zâmbetul tău când te simți bine este cel mai frumos lucru pe care îl vedem la Rovi’s și te simți bine atunci când ești sănătos. Te admirăm pentru că tu ai grijă de tine și ne străduim să îți aducem în pahare bombe de vitamine și culoare care să îți împrospăteze șederile la Rovi’s.

Read more

gustul sarbatorilor rovis

Gustul sarbatorilor in bauturi speciale

Posted on

Sărbătorile de iarnă ne bucură pentru că aduc mereu ceva mai multă căldură – nu, nu afară, ci în suflete, în căni și la Rovi’s.

Read more