Despre Noi

Rovi's

Pentru papile și pentru spirit

După 20 de ani de experienta si zeci de mii de clienti multumiti, privim cu mândrie in urma si cu incredere spre viitor.

Din dorinta de a ne diferenția si pentru ca ne dorim sa iti oferim experienta unui întreg concept, nu doar a unui restaurant, suntem intr o continuă dezvoltare si perfecționare. Astfel, astăzi ne putem mândri cu o locație cu design actual, un meniu atent selecționat si o echipa exceptionala, dornică să te întâmpine de fiecare data cu acelasi entuziasm

Ingrediente proaspete

Pentru ca vrem sa te bucuri din plin de savoare preparatelor noastre, avem grija sa ne aprovizionam zilnic din cele mai sigure si calitative surse. Poate nu știai, dar in preparatele noastre folosim mezeluri premium de la angst, iar pâinea o facem chiar noi in bucătărie.

REȚETE UNICE

La fel ca si tine, iubim mâncarea de calitate si diversitatea. Acesta a fost si principiul pe care am construit meniul Rovi's. Te invitam sa descoperi gusturi unice, arome imbiatoare si retete gândite pentru a-ti incanta papilele gustative.

LIVRARE LA DOMICILIU

Suntem mereu atenți la nevoile tale, astfel îți punem la dispoziție serviciul de livrare la domiciliu. Disponibil la numerele de telefon: 0247313131 și 0247 312 063, Takeaway, cât și pe aplicația Rovi's disponibilă în curând!