Gustul sarbatorilor in bauturi speciale

in Bauturi, Editie Speciala, Sarbatori
November 30, 2013
by
No Comments
gustul sarbatorilor rovis

Sărbătorile de iarnă ne bucură pentru că aduc mereu ceva mai multă căldură – nu, nu afară, ci în suflete, în căni și la Rovi’s.

Te-ai obișnuit să găsești la noi cele mai rafinate gusturi și arome de sezon. Iar noi îți răsplătim prietenia cu surprize frumoase. În decembrie, am creat pentru tine și cei care îți sunt dragi băuturi speciale de sărbători care să vă aducă starea de bine și magia sfârșitului de an petrecut alături de noi.

Te răsfățăm cu arome de turtă dulce și scorțișoară, într-o cafea delicioasă sau un ceai tămăduitor pe care să le savurezi alături de prieteni buni.

scortisoara

Sweet Ginger Latte, Ginger Bread Man, Tea’n’Cinnamon, Butterscotch Toddy, Hot Grandpa’s Pie și toate beneficiile aromelor delicioase pentru corp, minte și suflet.

Știai că scorțișoara stimuleaza sistemul imunitar? Dar că ajută la eliminarea kilogramelor și scade nivelul de zahăr din sânge? Scorțisoara stimulează activitatea cerebrală și acționează ca un tonic, ajută la îndepărtarea tensiunii nervoase și are efecte benefice asupra memoriei. Cu un conținut ridicat de antioxidanți, scorțisoara este și o sursă importantă de magneziu, fibre, fier și calciu. Ajută la tratarea răcealilor și a gripei, în artrită, stimulează memoria, calmează durerile de dinți, de cap și migrenele.


Și, așa, te transpunem într-o stare de poveste…de Crăciun.

Îți delectăm papilele cu gusturi subtile de vanilie, de tiramisu și cafea în băuturi speciale pentru care trebuie să ai alături persoana pe care o iubești.

tiramisu

Black and Red și Tiramisu Latte pentru o stare de fericire delicioasă în așteptarea unor seri pline de promisiuni care nu pot fi rostite.

Tiramisu și ciocolata au efecte afrodisiace, atribuite conținutului ridicat de cacao, care, pur și simplu, te înalță și te scoate din cotidian. La consumul de cantități reduse de cacao apare un efect de exaltare, euforie psihică explicată prin creșterea concentrației serotoninei în sânge. Este de apreciat efectul pozitiv antioxidant al substanței care determină o încetinire a fenomenului de îmbătrânire prematură a pielii și, așadar, ne menține tineri și frumoși.

Și înțelegi de ce poveștile tabu sunt atât de frumoase pentru cei care le trăiesc.

Îți îmbătăm simțurile cu rom, lichior și vin fiert aromat cu ghimbir și portocală în amestecuri speciale de savurat alături de prieteni și colegi.

 

 

vin-fiertPirat Grog, Hot Woo Woo, vin fiert tradițional și vin fiert cu ghimbir și vanilie pentru seri de râs și veselie, fără nicio grijă.

Vinul fiert are o mulțime de efecte terapeutice, benefice în timpul iernii după câteva ore petrecute în frig, mai ales pentru afecțiunile respiratorii și digestive. Ghimbirul aduce beneficii pentru sistemul digestiv, are efect antiinflamator, întăreşte imunitatea organismului și este considerat un tratament minune pentru multe afecţiuni. Îndulcit cu miere sau cu zahăr și aromat cu ghimbir, scorțișoară, măr sau portocală, vinul fiert a devenit o băutură tot mai populară pentru confortul pe care îl aduce în zilele reci.

Iar tu vei reveni mereu căutând această relaxare.
Bauturi-de-iarna

 

 

Comments on This Post 0
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.