Meniul zilei

Meniul-Zilei-rovis

Ce mai mănânc astăzi? Cu siguranță că ai avut măcar o zi în care să te fi întrebat acest lucru. Noi am rezolvat problema cu meniul zilei de la Rovi’s.

Pulpa-de-rata-pe-varzaCe este deosebit? Totul!

Mâncarea de la Rovi’s este gătită ca la mama acasa, cu drag pentru tine și pentru mâncare, cu talent, cu pasiune și cu mult suflet. De aceea, fiecare bucățică de la tine din farfurie este atât de gustoasă, proaspătă și sănătoasă!

Și nu trebuie să îți faci griji că vei mânca în fiecare zi același lucru. Găsim noi inspirație pentru tine și venim mereu cu ceva nou și special. Plictiseala și repetiția nu ne caracterizează și căutăm să îți oferim cu fiecare fel pe care ți-l aducem în farfurie ceva care să te surprindă plăcut și care să îți facă bine. Spargem rutina și nu lăsăm nicio zi să semene din punct de vedere culinar pentru că știm că un strop de nou este cheia unei relații de durată. Rămâne constantă doar ospitalitatea cu care te așteptăm, calitatea preparatelor Rovi’s și grija pentru ceea ce mănânci.Pulpa-de-porc-cu-ciuperci

Însoțim ciorba de văcuță cu smântână cremoasă și gustoasă și pâine proaspătă făcută în casă fără afânători și aditivi, atât de bună că ai putea să o mănânci…cu pâine 🙂 Avem ciorbițe pentru toate preferințele, ca să îți fie, așa cum ți-am promis, fiecare zi altfel. Îți pregătim salate sănătoase de ardei copți chiar la noi în bucătărie ca să îmbogățească gustul mâncării de fasole cu afumătură. Mănânci atât de sănătos! Pregătim cu fantezie rulade diverse pentru toate gusturile, la felul doi. Încearcă bunătate de ruladă de porc cu bacon și piept de pui și sigur vei aștepta în fiecare zi să mai apară în meniul zilei. Mmmm, cât de bun!

Iar un meniu nu este niciodată complet fără desert. Știm, îți este greu să alegi dintre atâtea bunătăți care îți trezesc amintiri de când erai mic și atât de sănătoase că le poți servi fără nicio grijă și copiilor. Dar poți reveni și mâine! Nimic nu se compară cu o plăcintă cu brânză dulce și stafide. Poate doar plăcinta cu mere și scorțișoară sau un ecler special făcut în casă și gustos cum nici nu crezi!

 Caută în fiecare zi inspirația pe rovis.ro și vezi în secțiunea dedicată care este noul meniu al zilei. Urmărește-ne pe facebook unde te anunțăm noi în fiecare zi de luni până vineri ce poți mânca. Alege și comandă combinația care îți place cel mai mult și o poți savura la noi sau chiar la tine acasă sau la birou. Iar sâmbăta și duminica lasă-ți poftele să-ți dicteze meniul și comanda a-la-carte!

Te asteptam la Rovi’s cu tot ce avem mai bun!

Comments on This Post 0
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.