Sarbatori Fericite si un An Nou plin de belsug!

in Sarbatori
December 24, 2013
by
No Comments
sarbatori fericite

Dragă prieten Rovi’s,

Sărbătorile de iarna sunt pentru cei mai mulți dintre noi una dintre cele mai frumoase perioade din an. Cu nostalgii și cu speranțe, cu evaluări și cu planuri, zilele de Crăciun și Anul Nou ne aștern în suflet pace, liniște și bunătate, mai multă iertare și mai multă bună dispoziție, grijă pentru cei dragi și pentru lumea largă și un plus de plăcere în micile detalii care fac diferența.

La Rovi’s sărbătorile sunt speciale pentru că le petreci alături de oameni dragi într-un loc pe sufletul tău. Rovi’s și fiecare membru al echipei noastre îți urează ție cu drag să ai un an nou mai bun și mai frumos decât toți anii de până acum, să ai parte de prieteni buni și proiecte reușite, de zile relaxante și de mese îmbelșugate, alături de toți cei dragi, așa cum numai noi știm să îți oferim!

Fie ca Moș Crăciun să fie darnic cu tine și cu ai tăi. Fie ca fiecare seară de-a ta să fie o bucurie așa cum este fiecare seară alături de noi, să îți fie drumul luminat și sufletul cald așa cum îți este în noapte dintre ani, să ai mereu speranța vie și susținerea oamenilor în care ai încredere și să te bucuri de clipe de neuitat cu ei și cu noi.

Și nu uita, dragă prietene, că lumea este mare și are multe de oferit, dar niciodată nu vei găsi ceva mai bun decât „acasă”. La Rovi’s, acasă, ai mereu ceva care să îți bucure papilele și care să îți mângăie sufletul. La Rovi’s, acasă, vii mereu cu plăcere și cu încrederea că te vei simți bine.

Petrece sărbatorile cu Rovi’s pentru un 2014 așa cum îți dorești! Pune-ți dorinte și ai încredere că vor fi îndeplinite!

Îți mulțumim pentru că ne ești alături!

La multi ani, dragă prietene!sarbatori fericite

 

Comments on This Post 0
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.